Dit zijn de interieur trends van 2020

Interieur

Elk seizoen kan je een kleine aanpassing doen aan je interieur zodat je weer helemaal mee kunt met de laatste trends. Het is fijn om een beetje variatie aan te brengen in je interieur het oogt lekker fris en het zorgt voor een fijne huiselijk sfeer. Maar wat zijn nou de laatste interieur trends? In dit artikel neem ik je mee door de meest recent interieur tips voor eind 2020 en begin 2021.

#1 Een natuurlijke uitstraling

Waar we in voorgaande jaren meer voor strakke design inrichtingen gingen gaan we dit jaar voor een ietwat natuurlijkere uitstraling. Deze uitstraling creëer je door meer gebruik te maken van zachtere en natuurlijkere kleuren zoals beige en gebroken wit. Het is de bedoeling om echt een beetje warmte aan te brengen in je woning.

#2 De materialen van 2020 en 2021

We zien veel hout terugkomen in de interieurs van dit jaar en aankomend jaar. We zijn natuurlijk veel thuis de afgelopen tijd en hout in huis zorgt toch voor een rustige en fijne sfeer in huis. Je kunt denken aan een mooie houten vloer maar ook bijvoorbeeld de oude houten details in karakteristieke huizen zijn weer helemaal terug. Ook deuren en kozijnen blijven niet achter, ook houten deuren en kozijnen zijn niet meer weg te denken uit de interieur trends van 2020 en 2021.

#3 Decoratie

Decoratie an sich is weer helemaal in. Ook weer in het thema van het gezelliger maken van je woning. We zien veel metalen decoratie terugkomen denk hierbij bijvoorbeeld aan een mooie grote industriële hanglamp. Maar ook wat meer subtiele decoratie zoals metalen tafelpoten of de poten van je bank.

Wil je meer interieur inspiratie op doen? Neem dan even een kijkje op: lampenshoponline.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *