Kaptafel kopen: welke kies je?

Kaptafel kopen: welke kies je?

Tafel

Een kaptafel kopen is vaak nog niet zo makkelijk. Er zijn zoveel verschillende keuzes: welke kaptafel voldoet aan al jouw wensen en staat mooi in jouw slaapkamer? In dit artikel helpen we je bij het maken van verschillende keuzes, zodat jij straks precies weet welke kaptafel bij jou past!

Wandtafel

Formaat

Allereerst is het belangrijk om te weten hoe groot de kaptafel precies mag zijn. Dit hangt af van de ruimte die je hebt in de slaapkamer, dus meet deze ruimte op. Ook hangt het natuurlijk af van jouw persoonlijke voorkeuren. Misschien heb je een grote slaapkamer, maar wil je dat de kaptafel niet te veel ruimte in beslag neemt. Bedenk dit van tevoren en houd hier rekening mee.

Opbergruimte

Naast het formaat is ook de opbergruimte van de kaptafel van belang. Sommige kaptafels hebben meerdere kastjes, terwijl andere kaptafels slechts één lade hebben. Ga na hoeveel make-up- en verzorgingsproducten je op of in de kaptafel wilt plaatsen en bedenk aan de hand hiervan hoeveel opbergruimte je nodig hebt.

Tafel

Wel of geen spiegel

Eigenlijk is een kaptafel zonder spiegel niet aan te raden. Je hebt al je spulletjes straks mooi op de kaptafel staan, die wil je dan niet weer gaan verslepen naar de badkamer. Het is dus waarschijnlijk altijd beter om te kiezen voor een kaptafel met spiegel. Echter kun je de spiegel natuurlijk ook los kopen.

Kaptafel kopen of zelf maken

Je kunt een complete kaptafel kopen of je kunt de kaptafel zelf maken! Als je de kaptafel zelf maakt, kan dit ook door verschillende onderdelen los te kopen. Zo kun je een tafel met lade kopen, een spiegel en kastjes. Je kunt hem echter ook zelf maken uit hout als je handig bent. Het voordeel hiervan is dat je vaak voordeliger uit bent en de kaptafel meer naar jouw wensen kunt maken.

Tags: , ,