Terrastegels van 60×60

terrastegels 60x60

Terrastegels kunnen in veel verschillende soorten en maten geleverd worden. Afhankelijk van de maat kan het legpatroon worden bepaald. Voor een strakke tuin is een vierkante tegel het beste advies. Bijvoorbeeld terrastegels van 60×60 centimeter. Deze terrastegels kunnen aangebracht worden in verschillende verbanden. Als je opzoek bent naar een uniek terras, is het dus mogelijk om verschillende kleuren en verbanden aan te brengen. 

terrastegels 60x60

Aanbrengen terrastegels van 60×60

Het aanbrengen van terrastegels van 60×60 centimeter kan je zelf doen, maar je kan het ook door een professional laten doen. Het is belangrijk om de tegel op de juiste manier aan te brengen, dit om een goede afstroming van water te kunnen garanderen. Niemand wilt dat het water kan opvriezen op zijn terras. Het opvriezen kan namelijk leiden tot gevaarlijke situaties. Daarom wordt geadviseerd om deze tegels op beton aan te leggen. Dit voorkomt verzakkingen. Deze verzakkingen zorgen ook voor een minder nette uitstraling van je tuin. 

terrastegels 60x60

Een passende uitstraling

Voor een passende uitstraling kan je het best een tegel kiezen die goed bij de rest van de omgeving past. Zelfs de kleur van je tuinset kan een overweging zijn om een bepaalde kleur wel of niet te kiezen. De kleur kan afhankelijk zijn van je materiaal. Toch hoeft je materiaal niet maatgevend te zijn, dit omdat je er ook voor kunt kiezen om een coating aan te brengen. Zo kan je altijd een passende uitstraling kiezen.