Website van WindowDeco

Website van WindowDeco

Ik ben getrouwd sinds ongeveer een jaar en een aantal maanden terug hebben ik en mijn partner samen een woning gekocht. Het is een prachtige woning, maar er was wel nog wat werk aan. Voornamelijk in de slaapkamer. In de slaapkamer moesten wij nog alles volledig naar onze smaak inrichten en vooral de vloer en het behang moesten vervangen worden. Ik en mijn man hebben veel raakpunten, maar het was moeilijk voor ons om overeen te komen over de inrichting van de slaapkamer. Op dat vlak heeft mijn man een totaal andere smaak dan mij. Mijn man houdt van simpel en strak en ik hou van versieringen en wat meer kleur. We hebben er dus lang over gedaan om tot een keuze te komen waar we beiden tevreden mee waren. Uiteindelijk hebben we gekozen voor de neutrale kleur grijs, maar hebben we wel voor paarse accenten gekozen en een mooie muursticker van de website van WindowDeco.

Ik ben blij dat ik WindowDeco gevonden heb, omdat ik een gebrek had aan inspiratie voor een mooie uitstraling van mijn slaapkamer. Een muurschildering vond mijn man te drastisch en opvallend behangpapier wou hij al evenmin. Toen hij samen met mij op de website van WindowDeco keek, heeft hij aan mij toegegeven dat zo’n muursticker er eigenlijk echt goed uitzag. Zowel mijn man als ik zijn uiteindelijk supertevreden over het eindresultaat. De muursticker oogt mooi en het lijkt wel alsof het door een professioneel werd aangebracht. Nu zijn wij beiden erg tevreden en trots over onze slaapkamer! WindowDeco is dus een echte aanrader voor zij die zowel een stijlvolle als charmante slaapkamer willen!

Tags: ,